Последни новини

ИНТЕРВЮТА

May 3, 2018

Филиз Хюсменова: Европа също има нужда от България и сега е моментът да го покажем

“Целта на Форума на либералите и демократите е да подпомогне българското европредседателство. Това е наша национална кауза и всички партии се обединихме около нея”, казва тя. прочети повече.. »

April 24, 2016

Филиз Хюсменова: Интересът към конференцията показва, че ДПС е значим политически фактор

На ДПС се гледа като на значим политически фактор с възможности за влияние на политическата сцена и целия живот в страната и доказателство за това е големият интерес към конференцията ни. Това заяви евродепутатката Филиз Хюсменова при откриването на 9-ата Национална конференция на ДПС в НДК.

прочети повече.. »

February 3, 2016

Филиз Хюсменова, евродепутат от АЛДЕ/ДПС: Понятията „свобода” и „сигурност” днес се съчетават по-трудно

Само заедно и при справедливо разпределение на тежестта можем да се справим адекватно с предизвикателствата, породени от бежанската криза

прочети повече.. »

January 30, 2016

Пътят на Филиз Хюсменова от Силистра до номинация за евродепутат на годината

Филиз Хюсменова е евродепутат трети мандат, зам.-председател е на АЛДЕ и ръководител на делегацията на ДПС в Европейския парламент.
Тя е зам.-председател на ДПС. Била е депутат в Народното събрание и министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Номинирана е за една от тазгодишните награди за евродепутат на годината на изданието на Европейския парламент “Parliament Magazine”. Номинацията й е в областта на заетостта и социалните въпроси.

прочети повече.. »

September 8, 2015

Евродепутатът Филиз Хюсменова: Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер ще представи обновен план за справяне с бежанската криза

Филиз Хюсменова, заместник-председател на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа в Европейския парламент, в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“.

прочети повече.. »

Страница 1 от 141234510...Последна »