Последни новини

Новини

March 25, 2019

50 ДАМИ ОТ ОБЩИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ДПС В ОБЛАСТ ПЛЕВЕН УЧАСТВАХА В СЕМИНАР С ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА И ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА

Петдесет дами – членове на общинските организации на ДПС в област Плевен се включиха в семинара „Активни жени – адекватни решения“, проведен от зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и депутатът в 42-то Народно  събрание – Велислава Кръстева.  прочети повече.. »

February 22, 2019

В ОБЛАСТИТЕ СИЛИСТРА И ТЪРГОВИЩЕ ОТБЕЛЯЗАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова, Областните съвети на ДПС – Силистра и Търговище се погрижиха за отбелязването на Международния ден на майчиния език – 21 февруари. Бяха организирани поетично-музикални вечери на турския фолклор в читалището на с. Преславци, общ. Тутракан и в клуб “Васил Левски” в гр. Търговище. прочети повече.. »

February 20, 2019

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОСРЕЩНА АКТИВИСТИ НА ДПС ОТ ОБЛАСТИТЕ СИЛИСТРА И ПЛЕВЕН В БРЮКСЕЛ

Активисти на женските и младежките организации на ДПС от областите Силистра и Плевен, и журналисти от плевенски медии посетиха Брюксел по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. прочети повече.. »

February 7, 2019

ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПРОВЕЖДА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ

Трета поредна година, зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова провежда информационна кампания по повод Международния ден за безопасен интернет – 7 февруари. Координаторите в Европейските й информационни центрове във  Варна,  Добрич и Дулово се срещнаха с ученици и обогатиха знанията им за опасностите в интернет пространството. прочети повече.. »

February 6, 2019

ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК ОБСЪДИХА В ПЕРНИК ПО ИДЕЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС В ГРАДА И ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРТИЯТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Под мотото „ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК” премина срещата на местната структура на ДПС в град Перник с психотерапевта, писател и режисьор, автор на книги – Мадлен Алгафари.  Събитието беше организирано от  председателя на ДПС в област Перник Боряна Методиева и общинското ръководство на партията, и реализирано с подкрепата на зам. – председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова.  прочети повече.. »

Страница 1 от 10712345102030...Последна »