Последни новини

Новини

February 7, 2019

ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПРОВЕЖДА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ

Трета поредна година, зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова провежда информационна кампания по повод Международния ден за безопасен интернет – 7 февруари. Координаторите в Европейските й информационни центрове във  Варна,  Добрич и Дулово се срещнаха с ученици и обогатиха знанията им за опасностите в интернет пространството. прочети повече.. »

February 6, 2019

ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК ОБСЪДИХА В ПЕРНИК ПО ИДЕЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС В ГРАДА И ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРТИЯТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Под мотото „ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК” премина срещата на местната структура на ДПС в град Перник с психотерапевта, писател и режисьор, автор на книги – Мадлен Алгафари.  Събитието беше организирано от  председателя на ДПС в област Перник Боряна Методиева и общинското ръководство на партията, и реализирано с подкрепата на зам. – председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова.  прочети повече.. »

February 5, 2019

Евродепутатът Филиз Хюсменова: В Европа нараства популизма и национализма

Европа днес е различна, светът се променя, респективно и живота в Европа се променя. Ако трябва с няколко думи да характеризирам Европа в момента бих казала, че имаме срив на мултикултурността, имаме криза на толерантността, имаме нарастване на популизма и национализма. прочети повече.. »

January 31, 2019

СРЕЩА В СТРАЖЕЦ, ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯТА НА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА „ЕВРОПЕЙСКА СИГУРНОСТ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА”

Информационно – разяснителна среща организира в разградското село Стражец зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова. Събитието е част от кампанията й за правата и безопасността на възрастните и самотно живеещи хора в малките населени места, която се провежда под мотото „Европейска сигурност за възрастните хора”. прочети повече.. »

January 4, 2019

Поздрав по случай 29-я рожден ден на ДПС!

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от Филиз Хюсменова,

заместник-председател на ДПС и евродепутат

 

 

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели и съмишленици,

 

 

Приемете моите сърдечни поздрави по случай 29-я рожден ден на ДПС!

 

В този ден, нека си спомним за началото на партията, за мъжете и жените, които имаха дързостта да тръгнат по пътя на демокрацията и да отстояват в тоталитарното време човешките права и свободи, за нелекия път, който тя извървява до днес и от който, и ние сме част. И се гордеем с това!

 

Нека отдадем уважението си към неотменния лидер на ДПС – д-р Ахмед Доган, чрез чиято проницателност и  далновидност партията се утвърди и разви като стожер на либералните ценности!

 

На всички, които отдават време, средства, емоция, привързаност, респект към ДПС – ДЪЛБОК ПОКЛОН за вашата преданост и всеотдайност!

 

Чрез вас ДПС пренася за поколенията историческата истина, родовата памет и връзка, и отваря вратата към свят без омраза и насилие, свят на равен шанс и добруване.

 

Нека си пожелаем здраве, увереност и дързост, за да превърнем мечтаното в реалност!

 

Поддържайте огъня на ДПС! Пазете го и го предавайте самоотвержено – буен и чист!

 

 

Честит празник!

04.01.2019 г.

Страница 1 от 10712345102030...Последна »