Последни новини

В Медиите

March 25, 2019

Родопчанки посетиха Европейския парламент по покана на Филиз Хюсменова

Активисти на женските организации на ДПС от област Смолян посетиха Брюксел по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. Ръководител на групата беше Диляна Кашокова – координанатор на женските дружества в област Смолян и академичен председател. прочети повече.. »

February 21, 2019

Филиз Хюсменова: Евродепутатите от ДПС са в челната петица на България в ЕП по активност

„Европейският парламент е най-прозрачната институция в Европа – единствената, която избира своите представители чрез демократичен вот от всичките над 500 милиона граждани на Европейския съюз. прочети повече.. »

January 27, 2019

Филиз Хюсменова пита ЕК: Защо гражданите на 5 държави от ЕС не могат да посещават САЩ без визи

Евродепутатът Филиз Хюсменова постави въпроси относно обективността на критерия „не повече от 3% отказани визи”, използван от САЩ за гражданите на пет държави в ЕС – България, Румъния, Хърватия, Кипър и Полша, които все още не могат да посещават страната без визи.  прочети повече.. »

January 18, 2019

Неджми Али и Филиз Хюсменова проведоха работна среща със свои колеги от парламента на Република Турция

Българските евродепутати Филиз Хюсменова и Неджми Али (АЛДЕ) проведоха работна среща със свои колеги – депутати от турския парламент – Меджлис, на която бяха обсъдени последните развития по доклада на Европарламента за Турция за 2018 година. Срещата бе проведена на 15.01.2019 г. по време на пленарната седмица в сградата на Европейския парламент в Страсбург.

прочети повече.. »

December 12, 2018

Срещу дискриминацията към България и Румъния се обявиха евродепутати в дебат за Шенген

Европейският парламент обсъди снощи доклада на евродепутата Сергей Станишев за приемането на България и Румъния в Шенгенското пространство. Документът ще бъде подложен на гласуване днес. прочети повече.. »

Страница 1 от 3012345102030...Последна »