Последни новини

В Медиите

February 3, 2017

Евродепутатът Филиз Хюсменова: Представиха ни проблеми за достъп до здравеопазване в малките общини

Шуменският депутат от ДПС Хамид Хамид участва в среща с българската общност в Брюксел. Той бе включен в делегацията на ДПС заедно с други лидери от Североизточна България. В продължение на няколко дни бе проведена поредица от срещи с българските граждани живеещи извън пределите на страната ни, става ясно от прессъобшение от Пресцентъра на ДПС. Участваха и евродепутати от Движението – Филиз Хюсменова, Илхан Кючук, Ниджми Али и Искра Михайлова.

прочети повече.. »

February 2, 2017

ДПС на среща с родната общност в Брюксел

Над 100 души присъстваха на провелата се среща на представители на ДПС с българската общност в Брюксел, Белгия. Разговорът продължи повече от 3 часа.  Задаваха въпроси за състоянието на демокрацията и развитието на страната ни, както и за трудностите пред, които са изправени нашите съграждани в чужбина.

прочети повече.. »

December 15, 2016

Филиз Хюсменова подари лаптоп на самодейците в Правда

Евродепутатът и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова направи ценен дар на Вокалната група за турски фолклор от Народно читалище „Светлина” в село Правда, Дуловско. Хюсменова връчи нов лаптоп за нуждите на самодейците в селото и по повод 25-годишнината от активната дейност на вокалната група. Според ръководителя на групата Мелиха Ахмед младите хора все по-трудно се ангажират със самодейна дейност и новата техника ще им помогне в намирането на нов репертоар и в споделянето на опит с други читалища и състави в страната.

прочети повече.. »

October 26, 2016

Европарламентът подкрепя общ механизъм за наблюдение в ЕС

Европейските депутати подкрепиха идеята за създаване на общ механизъм за наблюдение над страните от ЕС, съобщава БТА. По него ще се проследява дали се спазва върховенството на закона, по подобие на проверката, която се извършва в момента за България и Румъния. прочети повече.. »

October 12, 2016

Eвродепутатът Филиз Хюсменова в защита на безвизово пътуване до САЩ и Канада

Бездействието на Европейската комисия не изглежда оправдано в очите на европейските граждани, особено на тези от засегнатите държави, заяви българският евродепутат от ДПС/АЛДЕ

прочети повече.. »

Страница 1 от 24123451020...Последна »