Последни новини

В Медиите

September 14, 2018

ЕП забранява двойния стандарт при храните

Стоки от една и съща марка и опаковка трябва да имат еднакво съдържание. Това гласи решение, прието днес от Европейския парламент. Изследванията, извършени в няколко държави в ЕС, доказват, че съществуват разлики в състава на изделията. Дискриминацията на потребители е недопустима, се посочва в решението. прочети повече.. »

June 23, 2018

Мустафа Карадайъ: Терористичните атаки в Европа налагат актуализиране на международните стандарти

Евродепутатът от АЛДЕ Филиз Хюсменова бе съорганизатор на конференция за борбата срещу финансирането на тероризма, заедно с колегата си от ЕНП Емил Радев прочети повече.. »

May 30, 2018

България и Румъния получиха подкрепа за Шенген в ЕП

прочети повече.. »

May 18, 2018

Карадайъ: ДПС е опозиция в парламента, но не е опозиция на европредседателство

ДПС е опозиция в българския парламент, но не е опозиция на европредседателство. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на работна закуска сдържавни и правителствени ръководители от АЛДЕ, съобщиха от пресцентъра на ДПС. прочети повече.. »

May 12, 2018

Откриха втора група в детската градина в Божурово

Кметът на Община Добричка инж. Тошко Петков откри втора група в Детска градина „Слънчице“ село Божурово. На тържеството присъстваха Филиз Хюсменова – евродепутат, д-р Хасан Адемов – депутат от 8-ми многомандатен избирателен район, Донко Марев – председател на Добрички общински съвет, кметския екип на общината, представители на общинската администрация, общински съветници от Добрички общински съвет, кметове от община Добричка, родители, жители и гости на село Божурово и Росеново. прочети повече.. »

Страница 1 от 29123451020...Последна »