Последни новини
November 30, 2016

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОСРЕЩА АКТИВИСТИ НА ДПС В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

 Филиз Хюсменова посреща в Европейския парламент активисти на ДПС от област Варна и от община Петрич. От 29-ти ноември до 1 декември, тридесет мъже и жени гостуват в най-голямата европейска институция по покана на евродепутата. Сред тях са зам.- председател на Областния съвет на ДПС във Варна, общински председатели на ДПС и на МДПС, кметове и зам.- кметове на общини и на по-малки населени места, членове на партията.

прочети повече.. »

November 16, 2016

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ЧРЕЗ РИСУНКИТЕ СИ УЧЕНИЦИТЕ ПОКАЗАХА РАЗБИРАНЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТТА. ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА ДЕНЯ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА!

 Зам.–председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова обяви приключването на конкурса по повод  Деня на толерантността,  който се проведе под нейн патронаж. Тя коментира, че е приятно изненадана от рисунките на учениците, показващи разбиране за толерантността. прочети повече.. »

November 1, 2016

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ДАРИ СРЕДСТВА ЗА БИБЛИОТЕКАТА НА ЧИТАЛИЩЕ “ДЕЛИОРМАН 2014 Г.” В РАЗГРАД

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова дари средства за най-младата културна институция в Разград – Народно читалище /НЧ/ “ДЕЛИОРМАН 2014 Г.”. По повод Деня на народните будители и две годишнината на читалището, тя подпомогна  библиотеката в него за закупуване на стелажи за книги, които до този момент няма къде да се съхраняват.   прочети повече.. »

October 31, 2016

ЗАМ. – ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ДАРИ ЛАПТОП НА ВОКАЛНА ГРУПА ЗА ТУРСКИ ФОЛКЛОР

Вокалната група за турски фолклор в Народно читалище „Светлина”, с. Правда, получи лаптоп от зам.-председателя на ДПС Филиз Хюсменова. прочети повече.. »

October 25, 2016

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ЗАБРАНАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАЙЧИН ЕЗИК В ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ Е ЛОШ ПРИМЕР ЗА ЕС

Евродепутатът Филиз Хюсменова посочи забраната за използване на майчин език в предизборни кампании като пример за нарушаване  на демокрацията, принципите на правовата държава и основните права. прочети повече.. »

Страница 1 от 5112345102030...Последна »