Последни новини
October 25, 2016

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ЗАБРАНАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАЙЧИН ЕЗИК В ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ Е ЛОШ ПРИМЕР ЗА ЕС

Евродепутатът Филиз Хюсменова посочи забраната за използване на майчин език в предизборни кампании като пример за нарушаване  на демокрацията, принципите на правовата държава и основните права. прочети повече.. »

October 24, 2016

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ЗА ДЕНЯ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА

Зам. – председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова обявява конкурс за рисунка на тема „Толерантността през моите очи”. прочети повече.. »

October 12, 2016

EВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА В ЗАЩИТА НА БЕЗВИЗОВО ПЪТУВАНЕ ДО САЩ И КАНАДА

Евродепутатът Филиз Хюсменова участва в размяна на мнения относно визовата реципрочност с Комисаря по миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрос Аврамопулос. Дискусията се проведе в Комисията по граждански  свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент. прочети повече.. »

October 12, 2016

Евродепутатът и зам. – председател на ДПС Филиз Хюсменова поздрави кметовете на 38 общини по повод 12 октомври – Деня на българската община

Чрез Европейските й   информационни  центрове в Дулово, Варна, Разград, Добрич, Враца, Търговище  бяха изпратени поздравителни адреси с пожелание към кметовете и общинските служители за здраве,  ентусиазъм и енергия за просперитета на общините.

 

October 6, 2016

Евродепутати подкрепиха идеята на либералите мониторинга да бъде заменен с общ механизъм за целия ЕС

Вчера в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи гласувахме доклад с препоръки към Комисията за създаване на общ механизъм на ЕС за демокрацията, принципите на правовата държава и основните права, който да се прилага за целия Европейски съюз, съобщи евродепутатът от АЛДЕ/ДПС Филиз Хюсменова.

прочети повече.. »

Страница 1 от 5012345102030...Последна »