Последни новини
February 24, 2017

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА УЧАСТВА В СРЕЩА НА ДПС С АМЕРИКАНСКАТА ТЪРГОВСКА КАМАРА

На 23.02.2017 г. председателят на ДПС Мустафа Карадайъ зедно с заместник-председателят на ДПС Филиз Хюсменова, Йордан Цонев-член на ЦОБ Петър Чобанов – част от икономическия екип на ДПС и евродетутатът Илхан Кючюк представиха основните акценти в предизборната програма на Движение за права и свободи на среща с Американската търговска камара в България. прочети повече.. »

February 21, 2017

Обръщение от Филиз Хюсменова по повод на Международния ден на майчиния език

Всеки език е богатство. Майчиният език съхранява идентичността на етноса, традициите и културата му. Всеки човек има правото да го използва свободно. Езикът на етническите малцинства допринася за многообразието и за общата културна среда.

прочети повече.. »

February 18, 2017

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В ОБЛАСТ ВАРНА

Актуални възможности за финансиране на земеделските стопанства,  възможности и предизвикателства пред развитието на малкия и средния бизнес, са  темите на семинар, провеждащ се на 18-ти февруари в гр. Варна. Той се осъществява под патронажа на зам.-председателя на ДПС Филиз Хюсменова чрез нейния информационен център в града.

прочети повече.. »

February 17, 2017

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ ПРИЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТТА ПО ГРАНИЦИТЕ

Европарламентът прие допълнителни мерки за сигурността по границите на Европейския съюз, съобщи евродепутатът Филиз Хюсменова след гласуването на регламента за изменение на Кодекса на Шенгенските граници. Той беше приет с мнозинство от Европейския парламент.

прочети повече.. »

February 13, 2017

Евродепутатът Филиз Хюсменова към младите: Любовта е движеща сила! Пазете я!

Любовта е движеща сила! Пазете я! – е посланието, с което се обърна зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова към младите либерали от ДПС, област Силистра. прочети повече.. »

Страница 1 от 5312345102030...Последна »