Последни новини
July 13, 2016

EВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ПОДКРЕПА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ГРАНИЧНА И БРЕГОВА ОХРАНА

След гласуването на Европейския парламент на 6 юли имаме две добри новини за целия Европейски съюз. Първата е, че се създаде Европейска гранична и брегова охрана за защита на външните граници на Европа и втората е, че България, Румъния и Хърватия са в нейния обхват. прочети повече.. »

July 9, 2016

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ПОДГОТОВКАТА НА ПРОЕКТ Е КАТО ПЛАНИРАНЕ НА БЪДЕЩЕТО

„Да се научи човек да разработва проект не е лесна работа, но със същия подход успешно се планира и бъдещето” – евродепутатът и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова отправи тези думи към участниците в семинар „Европейските програми за нас – либералният младежки поглед“. прочети повече.. »

July 6, 2016

Изказване на Филиз Хюсменова за Европейската гранична и брегова охрана

July 6, 2016

Евродепутати одобриха създаването на Европейска гранична и брегова охрана, която ще обхваща и българо-турската граница

Евродепутатите в ресорната парламентарна комисия дадоха своето съгласие за създаването на Европейска гранична и брегова охрана, която ще подпомага държавите членки при охраната на техните граници в случай на засилен миграционен натиск.

прочети повече.. »

July 6, 2016

ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ОТ ДПС ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА РАМАЗАН БАЙРАМ

Евродепутатите от делегацията на ДПС в Европейския парламент почерпиха колегите си по повод празника Рамазан Байрам. На традиционната работна среща на българските евродепутати в Страсбург те ги уважиха с баклава и сладкиши. Евродепутатите от ДПС Филиз Хюсменова, Илхан Кючюк и Неджми Али получиха поздравления за празника и пожелания за здраве и благоденствие на тях и семействата им.

Страница 1 от 4812345102030...Последна »