Последни новини
March 25, 2019

50 ДАМИ ОТ ОБЩИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ДПС В ОБЛАСТ ПЛЕВЕН УЧАСТВАХА В СЕМИНАР С ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА И ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА

Петдесет дами – членове на общинските организации на ДПС в област Плевен се включиха в семинара „Активни жени – адекватни решения“, проведен от зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и депутатът в 42-то Народно  събрание – Велислава Кръстева.  прочети повече.. »

March 25, 2019

Родопчанки посетиха Европейския парламент по покана на Филиз Хюсменова

Активисти на женските организации на ДПС от област Смолян посетиха Брюксел по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. Ръководител на групата беше Диляна Кашокова – координанатор на женските дружества в област Смолян и академичен председател. прочети повече.. »

February 22, 2019

В ОБЛАСТИТЕ СИЛИСТРА И ТЪРГОВИЩЕ ОТБЕЛЯЗАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова, Областните съвети на ДПС – Силистра и Търговище се погрижиха за отбелязването на Международния ден на майчиния език – 21 февруари. Бяха организирани поетично-музикални вечери на турския фолклор в читалището на с. Преславци, общ. Тутракан и в клуб “Васил Левски” в гр. Търговище. прочети повече.. »

February 21, 2019

Филиз Хюсменова: Евродепутатите от ДПС са в челната петица на България в ЕП по активност

„Европейският парламент е най-прозрачната институция в Европа – единствената, която избира своите представители чрез демократичен вот от всичките над 500 милиона граждани на Европейския съюз. прочети повече.. »

February 20, 2019

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОСРЕЩНА АКТИВИСТИ НА ДПС ОТ ОБЛАСТИТЕ СИЛИСТРА И ПЛЕВЕН В БРЮКСЕЛ

Активисти на женските и младежките организации на ДПС от областите Силистра и Плевен, и журналисти от плевенски медии посетиха Брюксел по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. прочети повече.. »

Страница 1 от 7612345102030...Последна »