December 21, 2012

Топли чорапи и лакомства за помощното училище в Ново село

140 чифта зимни чорапи и лакомства получиха децата от помощното училище „Иван Вазов” в с. Ново село от евродепутата и зам. председател на ДПС Филиз Хюсменова. Подаръците бяха съпроводени от поздравления послучай светлия християнски празник Коледа.


Те бяха връчени от кординатора на Европейския информационен център за Велико Търново и Габрово Синан Пехливанов по време на организираното за децата коледно тържество. Той съобщи, че ръководството на училището е било притеснено от студеното време и липсата на зимни чорапи, и че са отправили именно такава молба към евродепутата.

 

През 2012 г. информационният център на Филиз Хюсменова във Велико Търново разшири дейността си и в област Габрово. Той организира информационна кампания за обучения и стажове в страни от Европейския съюз, кампания „Равни права за равен шанс” за безплатни юридически консултации и кампания „Гласът ни за климата” за подкрепа на декларация в Европейския парламент. Със съдействието на центъра жени либерали посетиха Европейския парламент.

Категории: Начало, Новини