January 4, 2018

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!

 

СКЪПИ СЪПАРТИЙЦИ,

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,

 

Приемете моите сърдечни поздрави по повод 28-та годишнина от учредяването на нашата партия!

Вие сте съмишленици и духовни наследници на хората, които преди 28 години на 04.01.1990 г.са учредили първата структура на ДПС.

Днес благодарим на първите, които тръгнаха по трудния път на завоюване на свободата ни, на утвърждаване на правата ни и към развитие на демокрацията.

Благодаря на учредителите!

Благодаря на всички, с които вървим съвместно по пътя на единството и заедността!

Нашата партия – ДПС, от създаването си до сега, е значим и незаменим фактор в политическия живот на Република България. Ние, чрез  нашата безусловна ориентация към либералната ценностна система, сме носители на уникалния за Балканите модел на толерантността.

Ние сме партия, която е  уважавана в Европа,  ние сме личности, които са ценени за приноса си към мултикултурализма. Затова с увереност ще продължим мисията си  – всички български граждани, независимо от етнос и религия, да се чувстват равностойни и равноправни европейци.

От все сърце пожелавам на всеки от вас да бъде носител на позитивен и реформаторски дух! Бъдете уверени, решителни и вярващи в себе си! Останете верни на идеалите и мечтите си, и все така единни, защото именно в единението е нашата сила и пътя ни към успеха!

Бъдете здрави и силни!

 

Филиз Хюсменова,

зам.-председател на ДПС

и евродепутат

Категории: Начало, Новини