May 10, 2018

Евродепутатът Филиз Хюсменова реновира детска площадка в гр. Криводол по повод Деня на Европа

По случай Деня на Европа – 9 май – официално беше открита обновената детска площадка в град Криводол. Тя беше реновирана по идея и с подкрепата на  евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. За това допринесоха също Европейският й информационен център в гр.Враца, общинският председател на ДПС в община Криводол – Зорница Димитрова и младежката структура на ДПС, Криводол. Беше сменен целия дървен материал на съоръженията, част от металните конструкции и се боядисаха всички уреди. На площадката е монтирана къщичка за книги, в която са поставени книги от дарения. Целта е да бъдат четени от всеки, който желае и да бъдат връщани отново там. В последствие ще бъдат подменени с други.

 

Координаторът на Европейския център на Хюсменова -  Миглена Иванова заедно с областните председатели на ДПС във Враца и Монтана прерязаха лентата за откриването и пожелаха приятен отдих и забавление на децата и възрастните на площадката. Те отправиха молба към гражданите – „да се научим да пазим направеното, за да му се радваме по-дълго време“. От координатора на центъра бяха раздадени рекламни материали по повод  Деня на Европа.  Беше предадена и благодарността на  зам.-председателя на ДПС Филиз Хюсменова към всички, взели участие в проекта и допринесли за подобряването на живота в населеното място.

 

Площадката беше открита в присъствието на председателя на ДПС Враца Борислав Банчев, председателя на ДПС Монтана Тихомир Трифонов, председателя на МДПС, Враца – Николай Николов, общинския председател на ДПС Криводол – Зорница Димитрова, гости от градовете Криводол и Враца.

Категории: Начало, Новини