July 16, 2018

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА И НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ ОТКРИХА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В С. АЛЕКСАНДРОВО, ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Eвродепутатът Филиз Хюсменова и народният представител Джейхан Ибрямов откриха детска площадка в с. Александрово, община Ловеч. Новата придобивка е дарение от Хюсменова, която изпълни обещанието си, поето пред Ловешката областна организация на ДПС. Откриването стана съвместно с деца, читалищни дейци и родители. Площадката е съобразена с изискванията по безопасност и ще съдейства за доброто физическо развитие на децата. Шарени люлки и пързалки, беседка, пейки и клатушки ще се използват от малки и големи.

 

Грижата за децата е грижа за нашето бъдеще, каза при откриването Хюсменова и подчерта, че общуването между децата е пряк начин за интеграцията им. Тя допълни, че правилното им физическо развитие трябва да бъде подпомагано, за да предпочитат игрите и спорта, и когато пораснат. Зам.-председателят на ДПС сподели желанието си площадката да е приятно място за отдих и за родителите, и за по - възрастните хора в селото. Кметът на с. Александрово Красимир Кръстев изрази благодарност към Филиз Хюсменова и обеща да се грижи за новата придобивка.

 

На откриването присъстваха и кметът на община Ловеч – Корнелия Маринова, областният председател на ДПС – Ловеч – Сурай Велиева, общинският председател на ДПС – Теодор Арсов, Ахмед Чаушев – организационен секретар на Областния съвет на ДПС, Ибрахим Абдиев – кмет на с. Малиново, общински съветници и общественици.

Категории: Начало, Новини