September 17, 2018

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ ЦЕНТРОВЕ НА ЕВРОДЕПУТАТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА СЕ ВКЛЮЧИХА В ИНИЦИАТИВАТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”

Eвропейските информационни центрове на евродепутат Филиз Хюсменова се присъединиха към най-мащабната доброволческата инициатива у нас „Да изчистим България заедно”, организирана от bTV Media Group.

 

 

Координаторите на центровете във Варна, Враца, Добрич, Дулово, Разград и Търговище дадоха пример с личното си участие. Освен това, те  организираха доброволците и осигуриха логистична подкрепа за почистването на околната среда в избрани от тях места – градинки, детски площадки, улици и околоблокови пространства. В различните региони бяха мотивирани над 100 човека да се включат доброволно в акциите по почистването.  В инициативата взеха участие и много деца, които получиха полезни уроци по опазването на околната среда.

 

 

Една от основните цели на инициативата „Да изчистим България заедно” е превръщането на грижата за опазването на околната среда в социално желателно поведение. Такава беше и нагласата на всички включили се в почистването.

Категории: Начало, Новини