September 17, 2018

ФИЛИ3 ХЮСМЕНОВА: БЪДЕЩЕТО НИ ЗАВИСИ ОТ КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА ДНЕС

Бъдещето на страната ни зависи от качеството на образованието на децата ни днес, подчерта в поздравителен адрес  по повод началото на учебната 2018 – 2019 г. евродепутатът и заместник – председател на ДПС Филиз Хюсменова.

 

Пожеланията на Хюсменова за спорна учебна година и подаръци за учениците от две училища в област Враца бяха предадени от координатора на Европейския информационен център на евродепутата в гр. Враца – Миглена Иванова.

 

Тя подари учебни помагала, физкултурни принадлежности и лакомства от Хюсменова на всички ученици от ОУ ”Св.Св.Кирил и Методий” в с. Камено поле, община Роман и образователни материали на родителите. Професионалната гимназия по Каменообработване в с. Кунино, в същата община, получи учебни помагала. На тържествата присъства и зам. – кметът на Роман – Соня Тинчева, кметът на с. Кунино – Йоло Богданов и на с. Камено поле – Цветелина Ботева.

 

Така Филиз Хюсменова продължи ежегодната си традиция да подкрепя ученици, учители и родители в началото на учебната година.

Категории: Начало, Новини