October 8, 2018

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ИНИЦИИРА СРЕЩА В С. МОРТАГОНОВО, РАЗГРАДСКА ОБЩИНА

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова стана инициатор на среща с жителите на разградското село Мортагоново. Поводите за нея бяха два – презентация по повод Световния ден на сърцето и дарение от Хюсменова за пенсионерския клуб.

 

Към зам.-председателя и евродепутат Филиз Хюсменова се обърна кметът на селото Ферди Мехмед, споделяйки трудностите за затопляне на пенсионерския клуб, в който се събират и младите хора от селото, както и липсата на надеждна защита на клуба.

 

По време на срещата с местното население, координаторът на Европейския информационен център на Хюсменова в Разград – Юмгюл Ахмедова направи презентация за вредата от алкохола и проведе разговор с младежите. Тя представи научни изследвания и демонстрира алко-очила, които създават усещане за минимум 1,2 промила алкохол в кръвта. Тя запозна присъстващите младежи с програмата „Старт в кариерата” и процедурата за кандидатстване по нея.

 

В срещата взеха участие общинският председател на ДПС в Разград д-р Левент Апти, общинският младежки председател Али Кязимов, градският председател адв. Нюсрет Салим, местният младежки председател Метин Мутиш и общинския съветник Фатме Емин. „Новата алуминиева врата на клуба е доказателство за доброто взаимодействие в ДПС и реалната политика към малките населени места.”, сподели пред присъстващите кметът на Мортагоново.

Категории: Начало, Новини